Aplicatia se incarca

Sezonul cald presupune ridicarea semnificativa a temperaturilor, ceea ce determina cat mai multe persoane sa petreaca mai mult timp din zi cu ferestrele larg deschise, pentru a se bucura de aer curat si proaspat in mod constant. Necesitatea geamului deschis apare si noaptea, asigurand o temperatura adecvata pentru un somn odihnitor si linistit.

Odata cu voia buna si fericirea celor din jur, revine la viata si natura, ceea ce inseamna ca ferestrele deschise stau mereu sub amenintarea insectelor si gazelor de afara. Cele mai nepoftite insecte sunt, fara dubii, tantarii, care pot transmite o multime de boli periculoase si care pot afecta calitatea somnului prin zgomotul adesea neplacut pe care il emana. Vestea buna este ca o multime de magazine gazduiesc asa-numitele plase de tantari, care sunt indragite de toata lumea, fiind o prioritate in sezonul cald. Principalele tipuri de plase de tantari catre care cumparatorii isi pot indrepta atentia sunt cele amintite mai jos.

1.      Plasa Rulou

Plasa de tantari tip rulou este una dintre variantele care a capatat un nivel mai ridicat de popularitate in ultima vreme, mai ales datorita design-ului special, modern, spre deosebire de cel clasic. Din fericire, se poate monta pe orice tipuri de tamplarie, fie ca e vorba de lemn, PVC sau aluminiu. Plasa tip rulou este potrivita pentru locurile unde exista diverse obstacole in exterior, cum ar fi grilajele, care impiedica deschiderea. De asemenea, nu solicita un proces complex de intretinere, nu e nevoie sa fie demontate pe timp de iarna (sita se aduna in caseta), astfel avand o rezistenta foarte buna in timp.

2.      Plasa fixa de tantari

De regula, plasa fixa de tantari vine echipata cu o rama din aluminiu sau PVC. Nu este dotata cu inchizatori sau balamale, ceea ce inseamna ca nu poate sa fie indepartata. Se foloseste in special pentru beciuri, poduri sau chiar hale industriale, unde ferestrele trebuie sa ramana deschise tot timpul. Pe langa faptul ca are un pret accesibil si este unor de intretinut, se dovedeste a fi si durabila.

3.      Plasa cu balamale

Plasa de tantari cu balamale se afla printre cele mai raspandite modele, fiind echipata, de cele mai multe ori, cu o rama din aluminiu sau PVC. La nivelul acesteia sunt montate doua balamale si un inchizator clasic cu clips care este realizat ori din plastic, ori din metal, cu ajutorul caruia se tine plasa inchisa. Printre avantajele acestui tip de plasa se numara si costurile reduse, montare, intretinere usoara si durata mare de viata.

4.      Plasa Plisse

Plasa Plisse este folosita de cele mai multe ori la usi. Fiind sita in pliuri, este mult mai rezistenta si rigida pentru suprafete mari.  Montajul  ei se realizeaza usor, iar marele avantaj al acestui tip de plasa este ca se poate actiona atat din interior cat si din exterior.

Cu Plasele de tantari de la Wind Decor  locuinta ta este protejata permanent de musafirii nepoftiti cu minim de efort!

Ce spun clientii nostri

 Datele de livrare au fost salvate cu succes!

Aceasta caseta se va inchide automat in 5 secunde.

Renunta

 Datele de facturare au fost salvate cu succes!

Aceasta caseta se va inchide automat in 5 secunde.


Renunta